En imponerende funktion: Bitcoin holder sig stærk til $ 10.000 på trods af 3 store hits

Bitcoins sunde og materielle vækst på trods af Trump, BitMEX og KuCoin forsøger at ødelægge tendensen.

2020 har været rigtig godt for de fleste aktivklasser. Men bitcoin har ikke været i stand til at opnå et mere markant prisniveau, men kæmper stadig med at nå toppen af ​​2019’s pris på $ 13.900.

Året startede på en bullish note, kun for at opleve et af de værste nedbrud i marts. Bitcoin Revolution kom sig smukt tilbage fra det fald og begyndte at spænde mellem $ 9k og $ 10k i maj og juli.

I midten af ​​august pumpede vi op og nåede et års højde nord for $ 12.500 for kun at komme tilbage til $ 10.000 i september.

Og nu, bare en dag i oktober, og tingene blev dystre. Bitcoin droppede først $ 450 på nyheden om kryptorivaterplatform BitMEX, der står over for kriminelle anklager. Men det digitale aktiv holdt sig stærkt.

Dette var ikke engang den første store begivenhed, der ramte BTC. For et par dage tilbage led KuCoin det tredje største tyveri, der nogensinde har været udsat for en kryptokurrencyudveksling. Men det digitale aktiv holdt sig stærkt på sit vigtigste psykologiske niveau.

BTC ramte sin længst løbende række med at holde sig over $ 10.000.

Bitcoin var begyndt at komme sig fra gårsdagens tab og gik næsten til $ 10.700, da præsident Donald Trump tidligt på fredag meddelte, at han og førstedame Melania Trump havde testet positivt for Covid-19, kort efter hans nærmeste hjælper, Hope Hicks, blev syg med coronavirus.

Dette kom med knap en måned tilbage til det amerikanske præsidentvalg mod demokraten Joe Biden, der har fokuseret stærkt på Trumps håndtering af coronavirus. Udviklingen gør det naturligvis sværere for præsidenten at forsøge at skifte opmærksomhed fra virussen.

Markedet reagerede negativt på nyhederne, hvor de amerikanske aktiefutures faldt.

”Trump med COVID er absolut baisse, da hans odds for at vinde kollapser. Forvent fortsat nedadgående, ”bemærkede erhvervsdrivende og økonom Alex Kruger. ”Jeg tror, at de højere odds er a) hausse Biden, b) baisse aktier på kort sigt, c) baisse dollar og let kan være forkert i alle tre,” tilføjede han.

Bitcoin handler i øjeblikket omkring $ 10.550, mens guld er sprunget til $ 1.910 efter at have glidet til $ 1.890. Efter styrkelse over 94 faldt det amerikanske dollarindeks offer for situationen og er tilbage omkring 93,75.

Midt i svag prishandling, selvom det er en imponerende bedrift i sig selv, er den positive udvikling for flagskibskryptovaluta dens aktive adresser, der i øjeblikket er på et højdepunkt.

„Dette betyder, at det 200-dages rullende gennemsnit af bitcoin-adresser, der flytter bitcoin til og fra hinanden, er det højeste, det har været i løbet af det sidste årti,“ siger TokenDaily.

Uden skarp rally for at understøtte dette momentum og på trods af minimal almindelig vedtagelse indikerer disse tal sund, væsentlig vækst i bitcoin.