Bitcoin-prisanalyse: BTC glir kraftig fra $ 28K, korrigeringstid?

Bitcoin begynner å korrigere fra den voldsomme økningen over $ 28K denne uken, med den nåværende prisen ned $ 1.900 fra den nylige toppen på $ 28.420.

Med Bitcoin-markedskapitalen for øyeblikket over $ 520 milliarder dollar og den totale dominansen nå over 71%, har en korreksjon vært på kortene i flere dager nå.

BitMEX-kortposisjoner på 55 millioner dollar har allerede blitt avviklet i løpet av de siste minuttene, siden frykten for en reversering begynner å spre seg.

$ 27 000-nivået ser ut til å gi litt midlertidig intradag-støtte akkurat nå som handelsmenn prøver å finne ut om dette er starten på den siste store bitcoin-korreksjonen vi ser i 2020.

Prisnivåer å se på kort sikt

På det 4-timers BTC / USD-diagrammet kan vi se at bitcoin-nedtrenden ble forvarslet av en langbenet Doji-dannelse på diagrammet, som vanligvis er et tegn på ubesluttsomhet å komme inn i markedet. Hver gang lange vekter vises over og under en tynn stearinlys, signaliserer det at det er en jevn mengde høyt volum på begge sider av ordreboken da både okser og bjørner kjemper for kontroll over eiendelen.

På 1-timers MACD har vi nå en bearish konvergens mellom 12 og 24 glidende gjennomsnitt og det første røde lyset på histogrammet for første gang på 3 dager.

Kartlagt volum har allerede begynt å snu bearish, noe som er en betydelig økning i salgspresset de siste 4 timene – i løpet av den tidlige amerikanske handelssesjonen.

Ser vi på potensielle bitcoin-støttealternativer under $ 27 500-nivået, har vi følgende områder som skal bidra til å øke prisene under nedgangen:

(1) $ 26,850
(2) $ 26.500
(3) $ 25,800 – 50 EMA (blå)
(4) $ 24,785

Avhengig av alvorlighetsgraden av reaksjonen på denne nye bitcoin-bearish trenden, kan vi se at bunnen av denne nedgangen når så lavt som den største støttelinjen (grønn) på $ 22 600 før betydelig bullish volum returnerer.

  • Total markedskapital: 711 milliarder dollar.
  • Bitcoin markedsverdi 499 milliarder dollar.
  • Bitcoin dominans: 70,3%