Analyytikko Josh Rager päivittää Bitcoin- ja Ethereum-ennusteen, sanoo yhden salausaineen nousun

Salausanalyytikko Josh Rager sanoo, että kauppiaiden tulisi seurata tiiviisti yhtä keskikokoisen alttarin arvoa aina, kun Bitcoin-kraattereita.

Rager kertoi, että historiallisesti ChainLink (LINK) on osoittautunut olevansa altcoin, jota ostaa raskaan BTC-korjauksen jälkeen

”Älä koskaan epäonnistu – jokaisen suuren Bitcoinin vetäytymisen jälkeen LINK pumppaa kuin hullu. Jos vaihdat mitään altcoinia Bitcoin Profit dipin jälkeen – älykäs valinta olisi LINK. ”

Vaikka ChainLink seurasi Bitcoinin johtoa sunnuntaina ja kaatui yli 10% muutamassa minuutissa, härät ostivat välittömästi hajautetun oraakkeliverkon. Alhaisesta 7,47 dollarista LINK poisti nopeasti tappiot matkalla 24 tunnin korkeimpaan hintaan 8,68 dollaria, CoinMarketCapin mukaan.

Rager sanoo, että nopean palautumisen jälkeen LINK on valmis tulostamaan kaikkien aikojen korkeimman tason.

„Se mitä katson tällä hetkellä neljän tunnin [aikataulussa] täällä, on lähellä takaosaa korkeimman 8,70 dollarin yläpuolella. Uskon, että jos LINK pystyy matkalla takaisin 8,70 dollarin yläpuolelle, testaa, että lähellä sen yläpuolella olemme vain siirtymässä yli 9,00 dollaria, mutta voimme edetä jopa 10,00 dollariin. ”

Mitä tulee Bitcoiniin, elinkeinonharjoittaja sanoo, että BTC näyttää rohkaisevia signaaleja myös sunnuntain julman myyntitapahtuman jälkeen

”Hyvä uutinen on kuitenkin se, että Bitcoin hajosi lopulta yli 10 500 dollaria – sillä samalla alueella, joka on pitänyt meitä tämän hinnan alapuolella syyskuusta tai aiemmin vuonna 2019… Bitcoin myös palasi tuolle alueelle, joten se on keskeinen rakenne, jota katson ja että osoittaa, että se on vahva tuki. ”

Samaan aikaan Rager on nouseva Ethereumissa jopa pudottuaan lähes 20% noin 400 dollarista 325 dollariin.

”Se on valtava sydän Ethereumissa, mikä osoittaa, että ostajat ovat astuneet sisään ja nostaneet hintaa takaisin. Se näyttää paljon paremmalta kuin edes Bitcoin-kaavio. Jotta Ethereum on viime aikoina niin kuuma ja niin nouseva, jotta hinta ostettaisiin niin ja työnnetään ylöspäin ja tehdään tällainen sydän, en olisi yllättynyt, jos Ethereum jatkaa tietään takaisin 400 dollarin yläpuolelle. ”