Zal 2015 een jaar dat Matters?

 

Ik weet dat het september al. Ben je benieuwd waar op aarde in 2014 ging?

Ben je denkt bij jezelf: "Ik krijg bewegen op mijn doelen en ambities voor 2015 deze maand."

Laten we gesneden om de achtervolging ...

Het leven is kort en je hebt minder tijd niet Klik op mij dan je denkt.

Dus laat me je één ding vragen: wil je nog een jaar zwelgen door te brengen in een ellendige, minder-dan-geweldig, dit-is-how-it's-not-hoort-aan-is het leven ... of wil je tot een jaar die zaken hebben?

Als u wilt het anders te maken, dan is hier een paar kleine vragen om te vragen.

Waarom ben je hier?

Laten we dit één eenvoudig te houden. Voor dit jaar 2015: waarom ben je (echt) hier? Er zijn veel, heel veel antwoorden op deze grootste vragen - maar je moet REALISEREN ze zijn niet allemaal gelijk. Er zijn slechte, die u zal waarschijnlijk leiden tot een lange, saaie, sombere, regenachtige zondag van een jaar. En er zijn betere -. Welke kan beginnen, zodat u aan het Leven Dat voelt volledig moeite moet door hier te klikken waard

Laat het me uitleggen ...

Wat wil je?

Hier zijn een aantal volkomen aanvaardbaar antwoorden als een ander jaar van ellende en betekenisloze verveling is wat je streven naar: seks, geld, roem, enz, enz.

Als u liever een betekenis in je leven hebben dit jaar, probeer dan deze: Ik wil een verschil maken. Te creëren. Om te bouwen. Te transformeren. Om te ervaren. Om dingen die zaken te doen.

Wat maakt het uit? Aan wie?

Gemiddeld antwoorden voor een gemiddelde levensduur. Je baas, de aandeelhouders, naar de markten, aan de consument. Betere oplossingen voor een beter leven. Aan de samenleving, voor de mensheid, tot morgen.

Wat is het gaat duren?

U hoeft niet een geweldig leven te krijgen met behulp van de vaardigheden die je gebruik te spelen Farmville. Je nodig hebt om je hele wezen te gebruiken: verstand, hart, ziel en lichaam. Als er niets minder dan een 'leven de moeite waard "is je doel, moet u waarschijnlijk niet alleen de vaardigheden van een power-geschikt zakelijke-person koesteren, moet u de gaven van de passie, empathie, nederigheid, verbeelding en rebellie in dienst! < /p>

Wie is aan jouw kant?

De klikt u op deze website de waarheid is, als je gaat om een ​​verschil te maken, ben je waarschijnlijk niet van plan om het te laten gebeuren allemaal op uw eigen. Dus wie zijn je mentoren en bondgenoten, cheerleaders en vrienden? Wie heeft uw rug? Als je kijkt rond en niemand is er, dan leren om te leiden. Leer om te inspireren, verbinden, provoceren, inspireren, uitdaging, en maken het uw voornemen om het beste in mensen naar boven te halen.

we leren meer Waar is je ware noorden?

U hebt een geloofssysteem met een ware noorden Dat wijst in de richting van waarden die iets voor je betekenen. Waar haal je de "dingen", dat maakt het leven een goed gevoel te vinden? Heeft uw ware noorden punt om het verbruik en de status of vind je het in relaties en ervaringen?

Wat breekt je hart?

Wij zijn altijd verteld om "te volgen onze passie." Dus hoe kan je je passie te vinden? Ontdek wat breekt je hart over de hele wereld. Het is daar dat je begint te vinden wat je beweegt. Als u guckstu kan hier wilt dat uw passie te vinden, geven aan dat.

Wat is het waard?

Uw mooi, zinvol leven gaat bramen dan hard werken, toewijding, inzet en doorzettingsvermogen te nemen. Je zult echt verdriet, verdriet en teleurstelling ervaren. Alleen u kunt beslissen hoeveel is te veel. Een leven goed geleefd altijd vraagt ​​men vraagt ​​van zijn zelf "is het de moeite waard?" Er is geen eenvoudig antwoord, geen simplistische vuistregel.

De eenvoudige, tijdloze waarheid is dit. Je zult nooit de gelukzaligheid van vervulling in verovering, de euforie van het geluk in het bezit zijn, of betekenis in de wens te vinden. Je zult ze alleen te vinden in het onderzoek van uw mogelijkheden.

Dus laat me nog eens vragen. Waarom ben je hier? Wilt u dit nog een jaar dat vliegt, nauwelijks herinnerde en vervelende met een bruikbaar als referentie korte glimp van wat had kunnen zijn zijn? Of wil je dit een jaar dat u herinneren als het jaar dat u begonnen om je leven op jouw voorwaarden zijn?

De keuze is aan jou.

Klik hier om uw GRATIS exemplaar krijgen van onze Amazon Bestseller

Haal uw gratis exemplaar van onze bestseller

Grijp uw exemplaar van de kracht van binaire opties nu!

Vul hieronder

uw gegevens

We zullen uw gegevens niet aan iemand anders

Powered By PopUp Domination